logo
homepagina
SPORTERS


Wil je als sporter actief blijven, uw prestatie verbeteren of hebt u last van een blessure? Dan raden wij aan om een podologisch onderzoek (maatafname) bij ons te laten uitvoeren.

Als podoloog kunnen wij een belangrijke rol spelen in preventie of behandeling van blessures. Sporters belasten hun voeten en gewrichten en hebben zo meer kans op blessures. Dit kan een gevolg zijn van het foutief functioneren van de voet, een verkeerde voetstand en/of looppatroon.
Daarom is het nuttig om als sporter een, al dan niet preventief, biomechanisch onderzoek en een bewegingsanalyse te laten uitvoeren.

Met unieke intelligente podologische zolen van BorgInsole, wordt jouw beweging geoptimaliseerd zodat je terug zorgeloos verder kan sporten, beter presteren of terug pijnvrij kan sporten.
Zowel de recreatieve sporter als de topsporter heeft hier baat bij.

Soms is een multidisciplinaire samenwerking noodzakelijk wanneer uit de screening blijkt dat andere (para)medische factoren een oorzaak van hun klacht zijn. Ondertussen hebben we een netwerk uitgebouwd van collega’s die een toegevoegde meerwaarde kunnen bieden voor onze patiënten.

lopen