logo
homepagina
PODOLOGISCH TEAM
Als podologen onderzoeken en behandelen wij klachten ter hoogte van de voeten. Ook knie-, heup- en rugklachten die hun oorzaak vinden ter hoogte van de voet, behoren tot het werkveld van de podoloog. Daarnaast behandelen wij ook klachten ter hoogte van de huid en nagels van de voet.


CHARLOTTE MAREEL

Charlotte studeerde podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde haar diploma bachelor in de podologie in 2008.  Onmiddellijk na het afstuderen is ze als podoloog gestart bij een collega podoloog waar ze 2 jaar ervaring opdeed. Al snel bleek het een passie en bouwde Charlotte haar eigen Podologisch Centrum uit in Kortrijk.

Ze specialiseerde zich in bewegingsanalyse bij sporters en kinderen, podologische voetverzorging en behandeling van ingegroeide nagels met verschillende nagelregulatietechnieken.

In 2010 behaalde ze het diploma referentieverpleegkundige in de wondzorg. In 2019 volgde ze de opleiding Intensive Course Sportpodologie. Op dit moment verruimt ze haar kennis en vaardigheid door de opleiding Biomechanical expert te het volgen. Deze opleiding dient om zich te verdiepen in bewegingsanalyse aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek betreffende voet en enkel, knie, heup, pediatrie en beenlengteverschil. Daarnaast volgt ze geregeld andere opleidingen.

Naast het werk geniet Charlotte van haar sport als recreatieve loper en volgt ze HIIT trainingen in groepsverband. Ze houdt van reizen en het samenzijn met familie en vrienden.


Opleidingen van Charlotte
logo
LIZE VERBEKE

Lize behaalde in 2019 haar bachelor in de podologie. Ze was in het verleden werkzaam in een gezondheidscentrum te Menen en heeft 2 jaar in Nederland gewerkt als podotherapeut binnen RondOm. Sinds januari 2022 werkt ze fulltime in het Podologisch Centrum te Kortrijk.

Ze specialiseert zich in huid en nagel problematiek zoals ingegroeide nagels of tunnelnagels, alsook de biomechanica en het ontwerpen van podologische zolen.

Lize volgde al verschillende bijscholingen om haar kennis te verrijken.
In 2019 volgde ze de opleiding Intensive Course Sportpodologie. In 2021 behaalde ze haar diploma dry needling voor de podotherapeut in Nederland. Op heden volgt ze een opleiding om zich te verdiepen in kinderpodologie.

Je kan haar in 3 woorden omschrijven als een enthousiast, spontaan en sociaal persoon. In haar vrije tijd is ze graag bij familie en vrienden.


Opleidingen van Lize
logo